Door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in zwangerschapsstyling. Ik merkte dat heel veel vrouwen moeite hadden om zich tijdens de zwangerschap (en tijdens de periode van borstvoeding) leuk te kleden en ‘stylish’ te blijven.

Het is tegenwoordig heel makkelijk om met vaak goedkope items hele gave zwangerschapsoutfits samen te stellen. Ik kan je helpen zodat je tijdens de zwangerschap niks hoeft in te leveren op jouw eigen stijl. Ook zijn er veel items die niet speciaal positiekleding zijn maar die je toch de hele zwangerschap door (en daarna) kunt dragen zodat je niet voor maar een korte periode van een paar maanden in kleding hoeft te investeren.

Als we een zwangerschapsstylingconsult doen begin ik vaak eerst met het uitzoeken van jouw eigen stijl door middel van afbeeldingen van kleding, mensen en kleuren die je aanspreekt zodat ik weet waar jij van houdt. Vanuit daar kunnen we dan aan de slag! Het is mogelijk om een volledig online consult te kunnen doen maar het is ook zeker mogelijk om bij je aan huis te komen zodat we jouw kast door kunnen nemen.

Voor de Amerikaanse website pregnantandperfect.com heb ik een e-book samengesteld met 240 zwangerschapsstyling voor verschillende gelegenheden; casual, playdate, datenight, babymoon, babyshower, weddingguest, fitness, homeweer, budget (complete outfit onder de $50), borstvoeding, en business.

 

Meer informatie over het boek, klik dan hier.

Wat kan Zdena Styling nog meer voor je betekenen