Denk je ook wel eens; Ik heb zoveel in mijn kast maar niks om aan te trekken? Welke kleuren flatteren mij? Ik heb een prachtig nieuw item gekocht maar hoe combineer ik die eigenlijk? Ik heb een sollicitatiegesprek maar wat moet ik aan? Hoe kan ik meer kleur dragen in een zakelijke outfit? Hoe kan ik wat slanker of langer lijken? Hoe kan ik er, nu ik zwanger ben nog steeds leuk uitzien? Het antwoord op al deze vragen en meer kan ik je, zowel online als bij je thuis, geven! Dus aarzel niet langer en neem contact op!

Ik kan je helpen het beste uit jezelf naar boven te halen. Vaak door kleine ‘trucjes’ ziet u er veel beter uit en straalt u dat ook uit.

Het is zowel mogelijk een online consult te doen als bij je thuis. Wanneer we zowel een persoonlijk als online stylingconsult doen, beginnen we altijd met het uitzoeken van jouw eigen stijl dmv afbeeldingen van kleding, mensen en kleuren die je aanspreken zodat ik weet waar je van houdt.

Online consult

Wanneer we ervoor kiezen een online consult te doen, help ik je online naar de juiste outfits. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor één bepaalde gelegenheid; een bruiloft, een verjaardag, een datenight, een jubileum, een sollicitatie. Maar dit kunnen ook meerdere outfits zijn om je hele garderobe eens op te schonen en te vernieuwen.

Persoonlijk consult

Wanneer we ervoor kiezen een persoonlijk consult te doen, kom ik bij je thuis en kunnen we een wat uitgebreider consult doen.

Nadat we hebben gekeken wat jouw stijl is en waar je van houdt, kijken we naar wat je mooi zou staan.
Vervolgens gaan we de kast door om te kijken wat je hebt hangen, wat je vaak draagt, wat je nooit draagt, wat je moerlijk te combineren vindt etc.

Vervolgens maken we setjes van wat je in de kast heeft hangen, kijken we wat een mooie aanvulling zou zijn op je garderobe en wat je weg zou kunnen doen. Vaak is het probleem bij mensen niet dat ze te weinig in de kast hebben hangen maar juist teveel!

Personal shopping

Een andere toevoeging is een personal shopping sessie die hierop volgt. Zodra dat we hebben besproken wat er nog aan toevoegingen bij kunnen in jouw kast ga ik daarnaar opzoek voor je. Dit kan mét je samen of dat kan ik alleen voor je doen.

Een personal shopping sessie kan natuurlijk ook los van het uitzoeken van de kast geboekt worden.

Wat kan Zdena Styling nog meer voor je betekenen