Vorig jaar maakten ze hun intrede in het straatbeeld en ze zijn nog steeds niet weg te slaan. Je kan er niet omheen.. de kraagjes!
De kraagjes zijn bijna allemaal voorzien van elastiek of stof aan de onderkant van de mouw. Zodat de kraagjes wel op hun plek blijven zitten maar je niet de ongemakken ervaart van een hele blouse onder de trui of vest.
De losse kraagjes zijn een makkelijke en handige manier om je outfit op te leuken. Een chiquere look door middel van een kraagje met broderie, een stoerdere look door een leren kraagje en een preppy look door een kraagje met ruffles (zoals op de bovenste foto), is in een
handomdraai gemaakt.
Ze bestaan in allerlei kleuren, met luipaardprint, sterren, strikjes, ruffles, kralen, kant, streepjes, pailletten, steentjes, parels. Kortom voor ieder wat wils. Welke look je dus ook wil creëren, er is altijd wel een kraagje die daarbij past.

Vorig jaar maakten ze hun intrede in het straatbeeld en ze zijn nog steeds niet weg te slaan. Je kan […] Lees verder »

Eén van de grootste trends van de jaren tachtig heeft een enorme comeback gemaakt.. De heuptas! Zowel op de straat […] Lees verder »

De chunky sneaker, you either hate or love them! Waarschijnlijk is het net zoals bij de low cross trousers; de […] Lees verder »